Home

Even voorstellen

Troostbeesten-brigade

God Original

Boeken

Activiteiten

Donateur worden

kunst/kado

En voor allen....

Fotoalbum

Links

Contact

   Paul Janssen

Ik ben geboren in 1961 en verdien mijn geld met het schrijven over muziek en andere zaken. Daarnaast fotografeer en schilder ik graag.
Ik heb de NLP Practitioner opleiding gedaan en ben ingewijd als Reiki-master. Ik heb een tijd lang cursussen gegeven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, samen met Lilian, met wie ik al jaren gelukkig getrouwd ben.
We hebben zes kinderen, vijf jongens en n meisje.
Linda Weller

Ik ben geboren in 1959, heel prettig getrouwd en regelmatig werkzaam als receptioniste/administratief medewerkster. Een groot gedeelte van mijn vrije tijd besteed ik aan mozaeken, schilderen, keramieken en decoreren. Begrip, respect en eerbied voor alles wat om me heen groeit, bloeit en leeft zijn sleutelwoorden voor me.
 
 
Lilian Kars

Ik ben geboren in 1959 en heb twee jongens en een meisje zelf op de wereld gezet. Drie jongens heb ik later via mijn huwelijk met Paul cadeau gekregen.
Ik ben door Paul ingewijd als Reiki-master en bestudeer, dankzij mijn eigen 'molenstenen', al jaren mijzelf en anderen. Ik probeer de wijze leringen van grote meesters te vertalen in eenvoudige verhalen, zodat kinderen en mensen zoals ik ze nog beter als wegwijzer kunnen gebruiken.